Gyermek mesés kézműves napközi otthon - NemArt Galéria: Pécs, Irgalmasok u. 16.

Gyermek mesés kézműves napközi otthon - NemArt Galéria: Pécs, Irgalmasok u. 16.

Kedves Szülők és Gyerekek!

Szeretettel várjuk 7-12 éves gyerekeket a nyári napközis otthonunkba egy kis ügyesedésre Pécsett, az Irgalmasok útja 16. szám alatt található NemArt Galériába június 6- augusztus 12 minden héten hétfőtől péntekig 8-16:30-ig.
Hétről hétre újabb technikával ismerkedhetnek meg miközben igazi kulturális élményt kínálunk, ahol a gyerekek maguk keltik életre a mesék világát.
A kézműves foglalkozás során egy-egy mese témájára dolgozunk, ezáltal nemcsak ügyességüket fejleszthetik, hanem rálátásukat is a mese mondanivalójára. A program során mesefilmek vetítése, diavetítés és a mesék ismerete alapján készítünk tárgyakat. Egy-egy elkészült alkotásból emléktárgyakat is készítünk, hogy sok-sok évig örömünket leljük munkájukban.
A „műveket” újrahasznosított anyagokból készítjük el, így mélyítve el a környezettudatos életmódot.( textil baba, figura készítés, batikolás, esetleg alkotás természetes anyagokból: nemez, raffia készítés. Decopuage készítése )
Megismerkedhetnek egy-egy kirándulás alkalmával növényekkel. Előadás keretein belül pedig elmondjuk azok fontosságát és szerepét a természetben és az emberi társadalomban. 

Időpont:
A nyári napközis otthonba: 7-12 éveseket várunk. Június 6- augusztus 12.-ig naponta hétfőtől péntekig 8-16,30 óráig. Egyéni kéréseket megbeszélés alapján.

Helyszín:
NemArt Galéria Irgalmasok u. 16.


Árak:
450 Ft/óra
Ha egy teljes hetet szeretnének járni, akkor 15 000 ft
Testvérek esetén a teljes hétre 25 000 ft


Miért jó a szülőknek?


Kedves Szülők!

Tudjuk, hogy milyen nehéz Önöknek az iskolai nyári szünet, amikor nincs kire bízni gyermeküket! Ezért hoztuk létre ezt a programot, ahol a gyermekük szakirányú tanárok körében és egymás társaságában fejlesztheti kreativitását. Hasznos lehet gyermeke számára, hogy újabb és újabb közegben ismerkedhet meg más gyerekekkel, ezáltal lesz nyitottabb és fogékonyabb minden helyzetre az élet későbbi szakaszában. Segítünk kreativitásának és szemléletmódjának fejlesztésében és javításában, azáltal, hogy meséken keresztül és azok mondanivalója alapján készítjük el a tárgyakat.
Másrészről, ha csak pár órára szeretné szolgáltatásainkat igénybe venni az is megoldható, hiszen programunk nyitott és bárki bármikor becsatlakozhat.
Ha egész napos gyermek felügyeletet szeretnének, akkor az ebédet az ár tartalmazza! A reggelit és uzsonnát a gyerekük legyen szíves magával hozni.


Ingyenes nyílt nap július 6.-án 8-16:30-ig


Ne habozzanak!

Látogassanak el hozzánk!

Mesés napokat!

Tondó Művészeti Egyesület


Megosztom:     iWiWiWiW     FacebookFacebook     TwitterTwitter Nyomtatóbarát verzióNyomtatóbarát verzió


< vissza a programokhoz

HOZZÁSZÓLÁSOK


AJÁNLÓ - további programok a kategóriában

Hotel Makár Sport & Wellness - Pécs, Középmakár dűlő 4.
Hotel Makár Sport & Wellness
2017.10.22,
Pécs, Középmakár dűlő 4.