KÁRTYA

Jelmagyarázat:      Honlap -       E-mail -       Térkép -


Általános tájékoztató a Pécsi Programkártyáról

A Pécsi Programkártya alapvető koncepciója egy széleskörű kedvezményeket biztosító egyedi rendszer kialakítása, mellyel számos szórakoztató és kulturális program és esemény vehető igénybe a városban.

programkartya

Kétféle kedvezmény típust kínálunk a kártya tulajdonosainak: az eseti és az állandó kedvezményeket.

Az eseti kedvezményeket a Pécsi Programok oldalon (www.pecsiprogramok.hu/akciok) vagy a Facebook-on található Pécsi Kedvezmények alkalmazásban  lehet előzetesen lefoglalni.

kedvezmenyek

Az eseti kedvezményeken belül lesznek kiemelt és egyszerű kedvezmények. A kiemelt kedvezményeket csak a Programkártyával lehet lefoglalni, az egyszerű kedvezményekhez azonban elég a Facebook-tagság is.

A foglalásnál 10-50%-os kedvezményeket kínálunk a felhasználóknak. Egyes esetekben egy kártyával akár KÉT jegy is igénybevehető, ilyenkor a több jegy lehetősége fel van tűntetve a kedvezmény oldalán!

Az állandó kedvezményeket csak a kártyával lehet igénybe venni, előzetes foglalásra nincs szükség, az adott helyszínen a kártya felmutatásával jár a kedvezményes ár. Itt a kedvezmények mértéke átlagosan 10-15%, de van példa teljesen ingyenes szolgáltatás igénybevételére is.
Az eseti kedvezmények a Pécsi Kedvezmények alkalmazás „Kultúra”, „Szórakozás”, „Gasztró”, „Szabadidő” és „Mozgás” ablakaiban találhatóak, az állandó, kártyás kedvezmények pedig a „Kártyás kedvezmények” menüpont alatt.

Ha Ön nem tagja a Facebook közösségi hálónak, a kártyája azonosítószámának segítségével a Pécsi Programok (www.pecsiprogramok.hu/akciok) oldalon tudja lefoglalni a kiválasztott kedvezményes szolgáltatást.

 

Az igénylés


A kártya kiváltásához szükséges az alábbi email címen igényelni a kártyát!
Illetve, ha meghosszabbítaná a már lejárt programkártyáját azt szintén ezen az email címen jelezve teheti meg!

Igénylés/hosszabbítás: pecsiprogramkartya@gmail.com

A már kiváltott kártyákat postán küldjük ki.

Kártya érvényesség:

Érvényessége: a kártya a kiváltás napjától egy évig érvényes
Díja: 2000 Ft

 


Az internet segítségével egy kedvezményfoglaló rendszert használva érvényesítheti foglalását és mindössze egyszeri éves tagsági díjat fizet. A kedvezmény mértéke minimum 10%, de több száz extra programesemény esetén 30-60%-os kedvezmény is elérhető lesz - kizárólag a Pécsi Programkártya tagjainak kialkudva. Így a kártya kiváltási költsége – más kártyáktól eltérően – már nagyon gyorsan, akár egy alkalommal felhasználva megtérül!

 

(A kártyát bárki kiválthatja, függetlenül attól, hogy egyetemista-e, vagy sem.)


Megosztom:     FacebookFacebook